dinsdag 28 juni 2022

Eén dag......

Wat kun je allemaal in een dag proppen? In mijn verbeelding heel veel maar de praktijk is zéér weerbarstig.... Ik heb altijd het idee dat ik in die vrije dag álles kan doen (lees: inhalen) waar ik op andere dagen geen tijd voor heb. Ik ben hier nogal hardnekkig in blijkbaar, ik leer niet snel 😂😂😂.

Om te beginnen ben ik na een late dienst niet zo fris en fruitig meer. Ik ben dan om half 12 thuis (de ochtend besteedde ik aan het verzenden van heel veel biscornu-pakketjes) en ik kan dan niet zo mijn bed in duiken, in mijn hoofd spookt dan nog veel te veel. Rond 1 uur duik ik dan de koffer in met het brakke lijf. En terwijl we vanmorgen tijdens de koffie plannen maakten ging de deurbel, werk aan de winkel:


Oeps!

Eeeh, de wintercollectie? Fijn dat die chauffeur weet dat we naast de winkel wonen maar een klein paniek-aanvalletje voel ik wel opkomen! Wáár laat ik het? Wanneer....? (Om maar niet te spreken van Ali die ongeveer een rolberoerte kreeg...). Afijn, first things first: er moest geverfd worden!


En bij dit weer kan dat best buiten! 


Véél kleurtjes vandaag!

Maar ondertussen is het al weer avond en ik heb nog niet de helft gedaan van wat ik wou.... het is niet anders. Nog even een sneekpeak in de dozen:


oooooh, mijn handen jeuken!

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur. In de middag worden er echter nog televisie-opnames gemaakt, het kan zijn dat de deur van de winkel dan heel even dicht gaat om niet gestoord te worden, graag jullie begrip! Enne, ik ik trek mijn kloffie weer aan 😉...De nieuwe collectie zal ik deze en volgende week in de kasten leggen, kom gerust eens snuffelen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten