zaterdag 11 september 2021

Herfstkleuren

Koud is het nog helemaal niet, maar donker al wel een beetje. En als er dan van die mooie herfstkleuren binnenkomen, dan mag voor mij die Herfst wel beginnen 😊. Ik kan wel weer een herfst-stormpje aan, druppel aan je neus van de kou, tintelende vingers. Vandaag kwam ik op Ravelry een heel eenvoudig baby-dekentje tegen wat ook prachtig zou zijn van een bol unicat. Omdat het dekentje diagonaal wordt gebreid komt het kleurverloop helemaal mooi uit!
Je vindt het idee op Ravelry. Je kunt het effen breien of met streepjes - of uiteraard met een bol verloopgaren. Dit soort ideeën zou ik het liefst gelijk uitproberen maar als je daar op moet wachten gaat de baby al naar de universiteit, vrees ik. O, wat zou ik alles toch graag uitproberen!

Foto en patroon: Ravelry, Lion BrandWelke naald of garen je ook neemt, het patroon is zo makkelijk aan te passen!

Bij mijn moeder vloog net een projectje van de naald, vanaf volgende week in de winkel. Deze zou je beslist even moeten voelen!


De komende dagen ben ik vrij. Ik heb al de hele week voorpret 😉. Ik heb een to-do-lijstje voor 3 weken, en dat wil ik proppen in 3 dagen. Moet lukken!

Fijn weekend!


2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke blog �� van mij mag die herfst ook al komen, wat een kleuren en wat een leuke ideetjes! Geniet van je vrije dagen!

    BeantwoordenVerwijderen