zaterdag 3 april 2021

Pauze

Deze week kwam er weer van alles binnen. Ik moet je bekennen dat ik soms niet eens meer precies weet wat ik een half jaar geleden heb besteld, toen vast nog in de veronderstelling dat we het C-probleem misschien al wel een beetje onder controle zouden hebben. Dan komt er weer een grote doos prachtige sokkenwol binnen en nu denk ik, waar láát ik het allemaal?! Dus breng ik jullie het survival-sokkenpakket weer een keer onder de aandacht: 


In het pakket zit 5 x 100 gram 4-draads sokkenwol, waarin 1 x effen, 3 x gekleurd (of andere bijzondere sokkenwol, maar altijd uit de nieuwste collecties) én 1 x een handgeverfde sokkenwol. Genoeg voor 5 paar unieke sokken (tot maat 46). Extra erbij krijg je een paar leuke stekenmarkeerders, een proefverpakking eucalan en een sokkenpatroon. Alle pakketten zijn een beetje anders, je kunt het hier bestellen.

(willekeurige sokken van het net geplukt 😁)

Overigens zijn ook de andere survival-pakketten ook nog steeds te bestellen, hoor!

*********

Pfffttt...... deze werkweek-in-de-winkel zit er op. Het werken met afspraken vergt bepaald andere skills van mij 😁, laten we het daar maar op houden. Het is verre van optimaal, maar het is iets. Ik verwacht niet dat er in de komende weken veel verruiming zal komen, dus schroom vooral niet om even een afspraak te maken. Niets is zo inspirerend om bolletjes te voelen, te vergelijken en in de leuke boeken te struinen.

Omdat ik de komende Paasdagen moet werken bij mijn andere job, hou ik een kleine blogpauze. Ergens in volgende week meld ik me wel weer eens, ik probeer in de tussentijd het een beetje gezellig thuis te maken en misschien nog een paar steekjes te breien...


Fijne Pasen!








2 opmerkingen:

  1. Goede paasdagen Jeanet , voor jou en je gezin.
    Liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jeanet,
    das sind mal richtig fröhliche Strümpfe die Du uns da zeigst. Das dritte Paar von links befindt sich im Moment an meinen Füßen. *G*
    Liebe Grüße zu Dir
    Manu

    BeantwoordenVerwijderen