dinsdag 12 januari 2021

Subtiel

Nou, heel verrassend was het natuurlijk niet meer vanavond: voorlopig blijft de winkel gesloten tot 9 februari. Slikken deed ik gisteren al, vandaag probeerde ik bij het tellen van de laatste kasten al weer te schakelen hoe we dit moeten gaan overbruggen (hoorde je het niet knarsen?). 

Ik ben heel dankbaar voor de bestellingen die binnenkomen, via de webshop, mail of telefonisch. En andere steun en support op allerlei manieren! We gaan ons uiterste best doen om de komende periode te overbruggen.

Dus blijf ik ook lekker bloggen. Het is een heerlijke uitlaatklep en er is té veel moois om te laten zien. Dit idee sloeg ik vorig jaar al eens op:


Deze mutsen zijn ontworpen door Arne & Carlos voor Rowan. De basis is Felted Tweed en het inbreiwerk is niet een andere kleur maar het patroon is gebreid met een extra draadje dunne mohair. Dat geeft een heel mooi, subtiel resultaat!
Arne en Carlos ontwierpen ook truien met deze techniek.


De patronen (Engels en Duits) kun je kopen via hun eigen webshop of via Rowan. Maar niets houdt je tegen om een effen glad-gebreide trui of muts eens op te pimpen met een gemaasd patroontje met mohair.







1 opmerking:

  1. Echt vervelend dst de winkel dicht moet blijven. Sterkte! Ik zou graag langskomen voor een haakpatroon en materiaal voor een babyvestje. Ik word weer oma van een meisje.

    BeantwoordenVerwijderen