maandag 25 mei 2020

Anderhalf

Het gaat vast het woord voor 2020 worden: de anderhalvemetersamenleving. Het wordt de maat der dingen, in elk geval de komende maanden. Wil je een keer komen uitwaaien op het Zeeuwse strand? Het kan absoluut, maar graag op anderhalve meter van elkaar! Nu zijn de meeste van onze stranden zo breed dat dat geen probleem is, maar mocht je een extra grote handdoek mee willen nemen dan heb ik een tip voor een héle ruime strandtas!


Deze gehaakte tas is ruim bemeten. Je haakt een rechte lap van - echt waar - ongeveer anderhalve meter lang en met een paar vouwtrucs heb je deze handige tas zo in elkaar genaaid. Je vindt het patroon via Schachenmayr in het Duits en Engels. De tas is gehaakt van 7 + 1 bol Catania (Denim).
Catania is een katoen wat wij al 22 jaar verkopen. Dit merk katoen heeft zijn kwaliteit echt bewezen: er zijn heel veel kleuren van, het garens splijt of pluist niet, heeft een subtiele glas en blijft - ook na intensief gebruik of wassen - mooi!
Het patroon is in het Duits of Engels maar met een handig haakschema, tevens vind je er de vouwtrucs voor de tas. Wil je niet vouwen - dan hou je een prachtige stola over, nét zo handig op het strand als het wat afkoelt! Het haakschema is ook geschikt voor sjaals of kussens.






1 opmerking:

  1. Hahaha ... ik lees dit met een glimlach. Niks aan die anderhalve meter en al die maatregelen. Ontzettend naar dat mensen getroffen worden door dit virus. Maar jouw grapje over het extra grote strandlaken waar je dan ook een extra grote tas voor nodig hebt, vind ik erg leuk. Mooi patroon ook. Ik ga even een kijkje nemen.
    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen