vrijdag 10 januari 2020

Binnen.....

Ik weet niet hoe het jullie verging vandaag maar ik was écht blij dat het zonnetje weer een beetje tevoorschijn kwam - zij het met wat tussenpozen. Gisteren vond ik het zóóó verschrikkelijk somber, zo donker. De grijze, grauwe wolken leken zo laag te hangen dat ik ze bijna kon aanraken. Nergens een sprankje licht of een gaatje in het wolkendek. Voor mijn gevoel bleef het de hele dag schemeren. En dan een temperatuur die helemaal niet bij januari past. Nee, dan vandaag! Een wisseling van zon en regen, soms helder blauwe luchten, openheid en gelukkig niet meer zo klef warm. Opeens kon ik om 5 uur toen ik de winkel sloot wél zien dat de dagen langzaam lengen.

Voorlopig is de winter echter nog niet voorbij, we zullen nog de nodige uren binnen vertoeven. Nu alle kerst-toestanden weer opgeborgen zijn (hoera!) voor een jaar is er weer letterlijk ruimte om wat moois te maken voor binnen. Ilse haakte voor mij deze wandhanger:


Met het leuke Bibi-garen van Borgo de' Pazzi en een ring (eigenlijk doet te grootte er niet eens zo toe) maak je deze wanddecoratie in een handomdraai. Het garen heeft een bijzonder effect door de gekleurde noppen in de draad. De uitgebreide beschrijving staat in het Wintermagazine Let's get Warm & Woolly. In dit magazine vind je nog meer ideeën voor in je interieur, maar ook haak- en breipatronen van truien, vesten en sjaals. Een aanrader!


Zowel het magazine als het garen zijn verkrijgbaar in onze webshop en in de winkel.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten