zaterdag 10 augustus 2019

52

Het wordt elk jaar gekker! Zo'n getal dat je leeftijd aangeeft........ bizar, bizar dat die leeftijd bij mij hoort. Ik heb me overigens zelden zo jarig gevoeld, al die felicitaties via social media, die aardigheidjes die ik vandaag kreeg.


Dít hè, dat je van binnen 18 bent maar de rest al wat ouder is. Maar ik ben ook weer blij met die 34 jaar ervaring. Het grootste cadeau vandaag: samen zijn! Heerlijk een keer uit eten, genieten van elkaar - zo blij met dit heerlijke stel!


Iedereen heel hartelijk dank voor alle felicitaties, cadeautjes en lieve woorden!9 opmerkingen:

 1. Nou, 18... dat heb ik me al heel lang niet gevoeld! Ik ben dan ook al twee jaar ouder dan jij ;-) Maar 34, zo voel ik me wel vaak. En dan kijk ik in de spiegel en weet dat het niet meer zo is. En soms, dan voel ik me ook wel eens 84!
  Nogmaals van harte gefeliciteerd en dat er nog veel vrolijke verjaardagen mogen volgen!
  Groetjes en een feestelijk weekend verder!
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte gefeliciteerd, wat een gezellige foto van je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een late gelukkige verjaardag! Binnen een 2 weken vervoeg ik je bij de 52-jarigen die zich vanbinnen nog 18 voelen trouwens. Raar hé, die 52!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd!
  Nog vele mooie jaren erbij gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook van mij nog een fijne verjaardag gewenst,
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een beetje laat maar toch nog proficiat hoor. Wat een leuke foto van jullie allemaal. Dat gevoel van je jonger voelen dat ken ik wel en die ervaring is heel veel waard hoor.

  BeantwoordenVerwijderen