Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 8 april 2017

Lisa

Liet ik jullie gisteren een gebreid zomertruitje zien, vandaag is een gehaakt exemplaar aan de beurt!
Ik mocht 'm al in het echie bewonderen toen Annelies laatst bij ons was. Het patroon is nu klaar, hier komt-ie:


Dit is patroon Lisa, een heerlijk zomertruitje dat zijwaarts gehaakt wordt. Het is eenvoudig wat langer te maken door war meer begin-lossen op te zetten. Het Nederlandse patroon is uitgebreid met zowel tekst als schema's. 


Dsc_5079_small2

Voor dit truitje zijn verschillende garens geschikt, o.a. Catania/Catona Denim, maar ook het garen dat ik gisteren liet zien zou prima kunnen! Je kunt het losse patroon kopen via Vicarno.com of Ravelry.
Afhankelijk van de maat heb je tussen 950 en 1600 meter garen nodig.
Natuurlijk is het patroon ook weer te koop in onze winkel in combinatie met garen.
3 opmerkingen:

 1. Leuk truitje, echt zomers!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en zomers truitje. Welk garen en welke kleur is dit? Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovenste van Sirdar (dat garen ken ik niet), de onderste van Catania/Catona Denim

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...