Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 24 maart 2017

Haak maar raak

Vanavond gaat de winkel en het atelier weer op z'n kop want er moet plaats gemaakt worden voor enthousiaste dames die morgen komen voor de Meet & Greet met Kirsten Ballering.
Dat wordt nog even aanpoten straks. Uiteraard staat de Hygge CAL centraal, maar Kirsten neemt ook nog een patroontje mee dat je morgen kunt gaan haken.

Naast deze CAL heeft Kirsten nog veel meer haakpatronen. Je kunt ze vinden op haar website www.haakmaarraak.nl.  Deze bunny-eierwarmertjes zijn zo schattig:

Easter Bunny egg hats: a free crochet pattern on haakmaarraak.nl!

Je vindt het gratis patroontje hier (Nederlands)

En dan maak je natuurlijk ook deze nog even:

http://haakmaarraak.nl/free-crochet-pattern-easter-bunny-mug-cozy ...

Ook dit is een gratis patroontje, je vindt het hier.

Op Haak Maar Raak vind je nog veel meer inspiratie en prachtige patronen. En wil je Kirsten zelf ontmoeten? Dan kom je morgen gezellig langs!

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...