Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 3 november 2016

Alles zal reg kom

Ben je onlangs naar de Breidagen geweest in Zwolle? Daar heb je misschien wel meegedaan aan een workshop van Annelies/Vicarno en deze prachtige omslagdoek gehaakt. Ans haakte deze royale sjaal ook al en dit prachtige exemplaar mag bij ons logeren:


Hij kreeg de naam: "Alles zal reg kom"

De sjaal of omslagdoek is gehaakt van een diepe kleur Regia4 (02746), die erg moelijk te vangen is met mijn fototoestel. Neem van mij aan dat de kleuren veel dieper zijn. De rand werd gehaakt van Regia4-tweed (09065) in vossenrood-bruin. 
Annelies koos voor 2 verschillende kleuren wat weer een heel ander effect geeft.


Het Nederlandstalig patroon is te koop via Vicarno.com of via Ravelry. Echt een heerlijke sjaal om helemaal in weg te duiken. Natuurlijk is het uitgebreide patroon ook weer bij ons te koop.

En dan te bedenken dat ik vanmorgen de eerste zomerdraadjes voor 2017 al heb besteld.........:Eerst nog maar even genieten van de Herfst hoor!

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige sjaal. Als je al die mooie dingen wil maken dan mag je inderdaad wel een 2e leven krijgen, zoals jij altijd zegt. Moet je nu al lente draadjes bestellen? Tjee dat lijkt me wel gek, eerst inderdaad nog maar lekker genieten van de herfst. Fijne avond, groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren zat ik me af te vragen of deze sjaal van Annelies ook in 1 kleur mooi zou worden: jij hebt me het antwoord aan de hand gedaan. Ja dus! Dank je wel voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie sjaal. Vind van beide de kleuren ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige herfstsjaal. De blauwe sjaal oogt heel anders en is ook mooi.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...