Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 10 februari 2016

Voorpret!

Als je het een dezer dagen hoort knetteren, dan is het geen onweer ofzo maar dan ben ik het. Écht, ik knetter van voorpret! :-)
Nog 3 nachtjes slapen en dan ga ik heerlijk 2 dagen lang naar de Handwerkbeurs, het voelt weer alsof ik op schoolreisje ga. De treintickets zijn uitgeprint, het kaartje voor de beurs online besteld. En ik heb al heerlijk in het beurs-magazine zitten bladeren, de plattegrond bekeken, stands aangevinkt.


Jullie weten wel dat ik als `bezoeker` ga, een stand-van-onze-toko op de beurs in Zwolle is een logistieke berg die ik nog niet weet te beklimmen, wie weet in de toekomst. Ik ga rondneuzen, sfeer proeven, foto´s nemen, heel veel mensen ontmoeten en het workshopteam van Wieke aanvullen. Want morgen wordt het Wieke-magazine officieel gelanceerd op de Handwerkbeurs. 


Voor wie niet naar deze beurs gaat: het Wieke-magazine is in verschillende handwerkwinkels in Nederland te koop (9,95), in onze winkel ligt een hele stapel! En als je wat bladert dan kom je mij tegen....want ik ga een vaste column schrijven in hetWieke-Magazine.


Wat een Feestje!

Zaterdag a.s. is de winkel open tot 13.00 uur. Gelukkig komt Ans deze morgen Ali ondersteunen, zodat je in de winkel gewoon terecht kan voor deskundig advies. Ali is van de koffie...... :-)

9 opmerkingen:

  1. Ik zou zeggen geniet ervan. Ik ga morgen. Het Wieke magazine is geweldig. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je heel veel plezier. Mijn treinkaartje ligt ook klaar maar ik ga naar de show and tell van juud's quilt in Rijpwetering. Ook superspannend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Janet, heel veel plezier en ik zal je vast weer ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel plezier gewenst Jeanet! Ik ga de Wieke morgen hier in de buurt ophalen. (Telefonisch gereserveerd!)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geniet er maar goed van. Ik kan me je schoolreisgevoel goed voorstellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik weet nog steeds niet of ik kan gaan. altijd lastig als je een begeleider mee moet nemen (zit in rolstoel)Maar nu las ik dat mannen gratis mee mogen op zondag.. moet hem alleen nog even strikken. hahahaha...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat jij een columnist wordt in het blad van Wieke.

    Heel veel plezier op de handwerkbeurs, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk, dat je een column gaat schrijven. Veel plezier, op de beurs en met het schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen