Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 6 januari 2015

Warme Kol

Op de valreep kan ik nog net even bloggen, eerder kon ik geen momentje vinden! Wat was het koud en guur vandaag. Voor mij mag het nog wel iets kouder, zonnetje erbij, schaatsen uit het vet - dat breekt de lange winterperiode een beetje. Maar voorlopig zit het er niet in, hoewel we best wel wat bescherming kunnen gebruiken tegen de kou.Dit is een heerlijk warme kol!


Het lijkt gebreid maar is écht gehaakt! Het is de Blue Notes Kol van Vicarno.Een heerlijk warm exemplaar! Ans haakte deze kol met een dubbele draad Invicta Colour (400 gram) met haaknaald 5,5 mm. Maar je kunt uiteraard ook ander garen nemen, Het patroon is eenvoudig aan te passen aan ander garen of je wensen.


Je kunt het patroon kopen via de website Vicarno.com (engels of Nederlands, patroon is helemaal uitgeschreven). Je kunt natuurlijk ook kleuren combineren!

DSC_0318

Of verloopgaren in combinatie met effen (invicta) sokkenwol.
(haha, duidelijk ander weer, toen!!)

DSC_0299

Uiteraard is dit patroon van Annelies ook weer in onze winkel te koop in combinatie met garen.

Voor de liefhebbers kun je ook nog deze leuke vingerloze wanten erbij haken, helemaal in stijl!

blue notes mittens

Ook dit patroon is bij ons te koop!

(zo, en nu de koffer in...)
3 opmerkingen:

 1. Prachtige col, ook de handschoenen zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi patroon! Je zou inderdaad zeggen dat het een breiwerk is..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, de warmte straalt er gewoon van af...
  Ik wens je een fijne woensdag verder,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...