Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 22 maart 2013

Konijntjes

Vorig jaar liet ik ze al eens zien, en ik ben er nog steeds weg van! Deze lieve konijntjes als eierwarmers zijn toch zo lief....dus een keer in de herhaling!


In pasteltintjes...


of in felle kleuren...


Je kunt het patroontje kopen via Ravelry of Etsy. De ontwerpster Julie heeft ook een blog, Little Cotton Rabbits, waarin ze schrijft over haar creaties en het leven met haar autistische zoon. Zeer de moeite waard om te lezen.

9 opmerkingen:

 1. Schattig en inderdaad ze heeft een erg mooi blog en de moeite waard!Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zó schattig! Misschien een goed idee om restjes breiwol op te maken voor die truitjes echt heel leuk!!! Je blog inspireert me om nog veel meer om te gaan breien, zo aanstekelijk! Heb ik helaas minder tijd om te spinnen en te vilten... ;-) Grtjs, ALexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig zeg! Ik zou ze ook wel eens als hele konijntjes willen zien, dan zijn ze volgens mij nog leuker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb meteen het patroontje gekocht. Wat zijn die LEUK! En net als Lupineke zat ik al te bedenken hoe je ze héél kunt maken ;-D.
  Ondanks de kou hopen we volgende week in Zeeland te zijn, dus tot dan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben wel benieuwd naar je "hele"konijntje, want dat zal er wel komen...... :-)
   Leuk dat je volgende week in Zeeland bent, je bent van harte welkom!! Hartelijke groet,
   Jeanet

   Verwijderen
  2. Hij(zij) is bijna af. Ik neem hem mee :)

   Verwijderen
 5. Wat een ontzettend leuke konijntjes zeg!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...