Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 17 december 2012

Licht in het donker

Kerst staat voor de komst van het Licht in het donker, en natuurlijk is het kaarslicht in deze dagen extra bijzonder. Op een eenvoudige manier kun je een windlicht versieren. Deze is gemaakt van gewone sokkenwol:

Windlichthülle

Het patroon komt uit de Regia-4 Adventskalender, die vol staat met leuke winter-ideeën gemaakt van verschillende soorten sokkenwol. Ik heb er nog een paar te koop in de winkel. Dit patroon kun je gratis downloaden in het Duits

En dit idee is toch ook super-leuk:

Foto: foto fonte web

* _ *

Hier heb ik geen patroon kunnen vinden, gewoon zelf een patroon van een sokje zoeken!

3 opmerkingen:

 1. hoi jeanet, toevallig had ik net hetzelfde idee ! ik heb een jasja voor een glazen bokaal gehaakt, en nu is het een sfeervolle kaarsenhouder. (gratis patroon op mijn blog) groetjes, rozemie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig idee alweer, je bestek in die sokjes, maar ook het windlicht is supermooi Jeanet, had ik maar meer tijd... verkoop jij dat nog niet? Dat zou handig zijn voor de creatieve mensen onder ons :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ideetjes, die sokjes zijn ook erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...