Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 15 november 2012

Warm mutsje

Brrrrrr !! Wat is het kil en koud! Mistig en tegen het vriespunt aan, krabben aan je auto...

Een warme muts is helemaal op zijn plek met dit koude weer:

Dit grappige mutsje is gehaakt met een zgn. Puff-steek. Het patroon (en uitleg over deze puff-steek) kun je vinden bij Vicarno's mama. Je kunt dit patroon eenvoudig groter maken door langer door te meerderen (en regelmatig even passen!)

Deze mutsjes zijn gehaakt met hetzelfde patroon. Door het effectgaren zie je de puff-steek wat minder goed, maar zeker niet minder leuk (èn warm!)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...