Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 19 september 2012

Ridder

Met deze stoere helm kun je elke draak verslaan!Wat een geweldig leuk idee. Deze helm kan niet zo eenvoudig kapot, hier kun je je niet aan bezeren (en anderen ook niet). De helm wordt gehaakt op nld. 4,5 - 5.


Je kunt het uitgebreide patroon vinden bij Vicarno's mama, waar je het Nederlandse of Engelse patroon kunt kopen voor € 3,002 opmerkingen:

  1. Geweldig! Mijn zoon was toen hij klein was een echte ridderfan!...helaas is hij er nu een beetje te oud voor geworden..LOL..Ik vind hem wel erg leuk, bedankt voor het delen! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, that's really cool! And cute, too ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...