Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 26 augustus 2012

Beenwarmers

Vandaag was het éven iets ander weer. Oer-Hollands: de ene week vallen de mussen van het dak en de andere week zit je heerlijk binnen met regen-gekletter tegen het raam. En ik vond het helemaal niet erg! Ik heb meters gemaakt, omdat ik zo'n heerlijk haakwerkje heb (wordt vervolgd...)

Nu het weer een beetje herfstig lijkt vandaag, durf ik weer over beenwarmers te beginnen. Deze komen van een Japanse site, dat leest een beetje moeilijk. Maar het gaat om het idee: het is leuk om niet dezelfde beenwarmers te maken, maar de kleuren in verschillende strepen terug te laten komen!


Laat de winter maar komen!

3 opmerkingen:

 1. Deze zijn ook leuk hoor, maar mijn eerste Kol is af. De foto staat op mijn blog. Nog bedankt voor het idee.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het idee is inderdaad heel erg leuk!
  Ik houd ook wel van dat speelse en nog een bijkomend voordeel
  je hoeft niet te tellen volgens mij...
  Helemaal volgens de doe maar een dotje methode :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet alleen die beenwarmers zijn leuk, maar kijk ook eens even naar die vilten (?) klompjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...