Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 7 augustus 2018

Voorbij

En dan is onze deeltijd-vakantie opeens weer voorbij. Komt dat goed uit, want er staat al weer van alles op het programma!
Gisteren hebben we we sinds lange tijd weer strengetjes geverfd. De spoeling werd een beetje dun en ons team werd versterkt door collega Jeannette uit Katwijk die de "geheimen" van het verven wilden ontdekken. 😁 Wat hebben we gekletst........... en o ja, geverfd...! We vergaten zowaar dat het warm was...



Het fijne van dit tropische weer is dat het lekker droogt! 😊 Sommige strengetjes zijn al bijna zover!


De strengetjes drogen gezusterlijk naast de kistjes uien uit de moestuin.


Maar nu is het voorbij met de pret: er moet weer hard gewerkt worden! Vandaag zijn er weer bestellingen de deur uit gegaan en de voorbereidingen voor morgen gedaan want we gaan naar Westkáppel. Vanaf 11.00 uur zijn Stefanie en ik achter het Polderhuis met het Beddengoed van Tante Zoet en originele en hedendaagse èvendoekjes. 









Waar? Morgen - woensdag 8 augustus van 11.00 - 17.00 uur bij het Polderhuis in Westkapelle.
Hier lees je meer!

Dat betekent dus dat ik zelf morgen niet in de winkel ben! De winkel is echter wel de hele dag open, Ali bemant de toko. Heb je echter specifieke vragen over garen of patronen, dan kun je beter weer komen vanaf donderdag of even mailen 😉.










3 opmerkingen:

  1. Hallo Jeanette. Hebben jullie de BOM van tante Zoet omgebiesd ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is een mogelijkheid, maar er komt ook een beschrijving van een gebreide rand...!

      Verwijderen
  2. Hoi Jeanet, wat fijn dat jij je weblog zo actueel houdt, ik wilde vanochtend komen, maar lees dat je er niet bent. Omdat ik toch wel je hulp nodig heb, kom ik graag een andere keer! Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen