Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 9 augustus 2018

Tijd te kort!

Tjonge, ik kom nu al tijd te kort! 😀
Na de verfdag op maandag - die hele mooie strengetjes opleverde - ging ik vanavond nog met de resterende wolletjes aan de slag. H'm, op een of andere manier kregen we zin in herfstkleuren....


Het zal nu wel meer tijd nodig hebben om te drogen.

Nu weer de rommel opruimen - manlief wil morgen niet tussen de strengen en verf-flessen ontbijten 😉. Bij ons lopen werk en privé nogal door elkaar maar er zijn grenzen....
Ik hoop dat het me lukt om morgen de eerste lading strengetjes te fotograferen en misschien wel in de webshop te plaatsen. Dan is het ook de hoogste tijd voor een superleuk patroontje!


Ondertussen wordt er achter de schermen nog druk gewerkt aan allerlei projecten van Tante Zoet en zoeken we wolletjes voor de hedendaagse versies van oude doekjes. Na een dag als gisteren is het nog leuker om hierover te bloggen. 

Morgen maak ik ook nog de winnaar bekend van het verrassingspakket!
Het nog nog wel eens een heeeel druk weekje worden............ ik realiseer me dat ik nog niet veel links heb geplaatst naar leuke patronen en ideeën maar dat ga ik nog ruimschoots goedmaken, hoor!



2 opmerkingen: