Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 21 augustus 2018

Dino

Het lijkt wel of iedereen weer een beetje uit zijn zomerdutje komt! Er borrelt weer volop creativiteit, mooie garens zijn in aantocht, prachtige projecten op stapel (en heel stiekem verheug ik me op het weekend - herfstweer in aantocht!).
Om weer op gang te komen is de nieuwe aanwinst van Sascha een mooi projectje: de dino-lappenpop!


Wat een schatje! Het Nederlandse patroon is te koop via Ravelry of Etsy.
Je kunt complete pakketjes (garen, origineel patroon en oogjes) bestellen via onze webshop, waar je kunt kiezen uit een blauwe of groene versie. En wil je toch liever een andere kleur? Vermeld dat dan op het bestelformulier!

*****

Gisteren is er van bloggen niets meer gekomen, we waren zo in de weer met strengen en kleurtjes.

Ik had hulp - en de jongste telg uit het gezelschap bleek een natuurtalent! 😉 De mooiste nam ze natuurlijk mee naar huis...



Maar er is nog genoeg over - de strengetjes drogen prima, dus ik verwacht dat ze morgen al in de winkel liggen.






1 opmerking:

  1. Wat heb je weer prachtige strengen gemaakt. Fijn dat je zoveel hulp had.
    De dino-lappenpop is superleuk. Die ga ik zeker haken en ik weet al wie ik hier blij mee kan maken.
    Bedankt voor de tip.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen