Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 10 juli 2018

Rockin' Rows

Martina Behm is een van mijn favoriete ontwerpsters. Deze Duitse maakt echt hele mooie dingen met vaak alleen maar rechte steken. Het is jammer dat niet alle patronen in het Nederlands verkrijgbaar zijn maar ze zijn wel duidelijk en geïllustreerd met foto's of tekeningen. Ik heb al vaker over haar patronen geblogd en deze hoort zeker ook in het rijtje: Rockin' Rows


Deze prachtige sjaal/omslagdoek is zijwaartse gebreid.
Het zigzagpatroon maakt 'm heel grafisch - een beetje stoer!

Je hebt ca 800 meter nodig (ca. sokkenwoldikte, maar ander garen kan zeker ook) in je favoriete kleuren. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt.



Je kunt het patroon (Engels of Duits) kopen via Ravelry


NB: Morgen 11 juli is de winkel een dag gesloten. Ik moet/mag naar het Erasmus Ziekenhuis om eens raad te vragen voor mijn haperende gehoor. Da's niet even heen en weer, dus zit er niets anders op dan de winkel een dagje te sluiten. Donderdag sta ik weer voor iedereen klaar!



5 opmerkingen:

  1. Sterkte, hopelijk kunnen ze wat voor je doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sterkte..hoop dat er een oplossing is voor je !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige sjaal en vast met een vertaalschema ook voor Nederlanders te breien.
    Sterkte in het ziekenhuis. Hopelijk kan de specialist je een oplossing aanreiken.

    Sterkte, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk ben je wat wijzer geworden in Rotterdam.

    BeantwoordenVerwijderen