Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 21 juli 2018

Break!

Zojuist heb ik even de verschillende weer-websites bekeken. Ze zijn het er over eens - het wordt écht warm volgende week. Dus hebben we de knoop doorgehakt: Volgende week doen we het iets rustiger aan en zijn de winkeltijden iets aangepast. Van dinsdag 24 t/m zaterdag 4 augustus zijn we open van 9.00 uur - 13.00 uur - 's middags zijn we dus gesloten!

Dat geeft ons de mogelijkheid om ook een beetje van de zomer te genieten en wat vitamine D op te pikken. Een heel klein pasje op de plaats hebben we echt nodig.
Heb je dus een bolletje of vakantie-projectje nodig? Kom dan 's morgens! (volgende week komt er weer een nieuwe lading unicat binnen of ga je voor die leuke Bobbiny, souvenir Sokken Zoutelande of een handgeverfd strengetje?)



Met dit patroon sluit ik de week af (en misschien sla ik ook het bloggen wel een weekje over...)
Het is de Lovely Louise sjaal van Wilma Westenberg. Het is een gratis Nederlands patroon, en lees beslist ook het persoonlijke verhaal van Wilma!










6 opmerkingen:

  1. Groot gelijk Jeanet, tijd voor jezelf en je gezin. Geniet ervan. Liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou daar doe je goed aan hoor Jeanet, even de rem er op. En op deze manier kun je eindelijk ook zelf eens even genieten van het mooie weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geef je groot gelijk hoor. 's Middags vinden mensen het toch te warm om te gaan winkelen. Geniet maar lekker van de vrije middagen hoor je hebt het dubbel en dwars verdient.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Groot gelijk, geniet van je vrije middagen en avonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
    traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    สล็อตออนไลน์

    BeantwoordenVerwijderen