Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 28 juni 2018

Voorbereidingen

Deze week heb ik wat minder tijd voor uitgebreide berichtjes. Gisteren was ik tot 01.00 uur bezig met draadjes en wolletjes. Het werd ietsjes later dan gepland....
Tja, en vanmorgen verkocht ik de eerste wolletjes zo vanaf de waslijn 😉
Ik zal jullie eind van de week nog wat foto's tonen, ik ben ook bezig geweest met lace-garen - zo leuk!



Er is in elk geval een lekkere stapel tweed-garen klaar, deze ligt nu in de winkel. 
En helemaal blij ben ik ook met maar liefst 2 dekens van Tante Zoet die nu bij ons in de winkel liggen! Samen met de bolletjes en de kleurenkaarten kun je makkelijk uitzoeken wat het ideale draadje en kleurtje is voor deze prachtige deken, die in september als BOM (Brei Ook Mee) van start gaat.


Ben je zaterdag in de buurt? Kom dan zéker even kijken!
(en lukt dat niet, dan vind je hier alle informatie of bestel hier je pakket)

Ik ga snel verder met het maken van leuke pakketjes voor op de kraam en in de winkel op de Visserijdag.




2 opmerkingen:

  1. Net je pakketje van de handgeverfde wol ontvangen en wat is het mooi! Subtiel glittertje en dan in die mooie turkoise/groene kleuren. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb mijn pakketje vandaag gekregen: mooie blauwtinten met glitterdraadje. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen