Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 4 juni 2018

The day after the day after.......

Het zal je niet verbazen dat ik gisteren total loss was 😊. Zaterdagavond kon ik nog lang doorgaan door al die adrenaline in mijn lijf, maar die was gisteren wel uitgewerkt. Oef, ook de opluchting dat het allemaal goed was gegaan voelde ik. Wat was ik moe!!!
Ik geloof dat de meesten het wel naar de zin hebben gehad, gezien alle reacties die ik kreeg via blog, mail of Facebook.

 

Vanmorgen deed ik voorzichtig de winkeldeur open........ ai, werk aan de winkel! Alles wat uit de tenten was gehaald was zaterdag in grote dozen gesmeten en dat moest eerst uitgezocht worden. Wolletjes, katoentjes en cakes moesten weer een plekje vinden, gelukkig had ik hulp. Hoe kan het nou dat ik toch minder ruimte leek te hebben? 😮
De winkel is in elk geval weer toonbaar, het atelier er achter nog niet - morgen weer een dag!


Nu even kokkerellen en daarna de administratieve kant verwerken. Nog even geduld, ik stuur zo snel mogelijk (vanavond of morgen) de beloofde patronen e.d. Ook de webshop is nog niet helemaal bijgewerkt. Er zijn heel veel handgeverfde garens verkocht - doe gaan we heel snel weer aanvullen. 
Toch dringend iets nodig? Mail dan even!








1 opmerking: