Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 21 juni 2018

Loungen

Onze taal is doorspekt met Engels, wat je er ook van vindt - het zal beslist niet minder worden in de toekomst.
Zo klinkt een lounge-bank al vertrouwd in de oren (betekenis Loungen vind je hier). We loungen op de lounge-bank en daarvoor haak je natuurlijk een lounge-deken! 😊


Deze prachtige deken is ontworpen door Jolanda en Naomi van Haakplein. Voor een klein bedrag koop je dit leuke patroon. Dit patroon is eenvoudig aan te passen aan je wensen (lengte, breedte) en haakt heerlijk weg! Het beschreven patroon is ongeveer 110x125 cm.
Het patroon bevat tekst en diagrammen.
Er is gebruik gemaakt van garen voor naald 4,5 maar ook dat is in feite niet zo belangrijk.

Garenkeuze bijv. Durable Cosy Fine, Scheepjes Softfun, Borgo de Pazzi Amore 160 en zo zijn er nog een heleboel! 
Nu nog tijd vinden om te loungen....... 😉




Geen opmerkingen:

Een reactie posten