Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 28 april 2018

Konijntjes

Het is hier eindelijk ook weekend - de winkeldeur is dicht, de cake staat in de oven. Dat van die winkeldeur is soms lastiger dan het op het eerste gezicht lijkt, tenslotte is het maar 1 deur en 2 traptreden van onze huiskamer. En er is altijd, áltijd iets wat nog niet af is. Of een idee wat nog borrelt en ik nog even kijk naar bijpassend garen. Maar nu niet - het is nu echt even genoeg!
Ik hoop van harte dat jullie dinsdag met 6.000 man voor de deur staan of een bestelling hebben geplaatst (kan best, alle lezers 1 keer?) maar vandaag stop ik met het werk!


Dit schattige baby-dekentje zocht ik nog even voor jullie op:
het 4-konijnen-dekentje (Four Bunnies Blanket) van Suzanne Strachan.


Het patroon is te koop via Ravelry of Love Knitting.
In het Engels maar met schema (dus moet de taal niet zo'n probleem zijn)

Fijn weekend allemaal!






4 opmerkingen:

  1. Voor jou ook een fijn weekend en het konijnendekentje is schattig. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is super lief, ben gelijk naar Ravelry gegaan 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed om de deur echt even te sluiten en lekker tijd voor jezelf en je gezin te nemen. Met een eigen zaak kun je dag en nacht werken. Lief dat je nog zo'n leuk patroon voor ons hebt gevonden. Bedankt voor de link.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn weekend gewenst! Was leuk om een keer in je winkel op bezoek te komen.

    BeantwoordenVerwijderen