Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 30 april 2018

In het verschiet

Wat was dit een ouderwetse regendag, zeg. Het bleef maar met bakken uit de lucht komen vandaag. Het had zijn weerslag wel een beetje op mij, ik staarde maar wat lusteloos naar buiten en was niet zo heel productief vandaag. Iedereen was thuis door de meivakanties, dan gaat alles sowieso een tandje langzamer. Ik bakt maar pannenkoeken en worstenbroodjes - daar was het toch weer voor?

Die zomer ligt toch in ons verschiet, als we het weerbericht moeten geloven. Maar misschien duurt het maar 2 dagen 😏. Wat een lekker klimaat hebben wij toch, altijd verrassend!
Een zomersjaaltje is prima op zijn plaats.

foto van Schachenmayr-NL.

En maak je 'm 2 keer zo breed en 2 keer zo lang, dan is-tie goed voor de winter!

Het patroon is van Schachenmayr en vind je hier terug (of evt. hier voor Duits en Engels)
Er is ca. 500 meter gebruikt - breien op 3½ - 4 mm




1 opmerking: