Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 27 maart 2018

Konijntje

Ow, deze is wel héél erg leuk. Deze wil ik beslist met jullie delen.


't Is net echt!
Dit is Rabbit van Claire Garland.

Het prachtige patroon is te koop op Ravelry. 'k Weet het, 't is weer een Engels patroon - het is nu eenmaal niet anders (en nee, ik heb geen vertaling). 
En het is de moeite waard om even naar de andere ontwerpen van haar te kijken op Ravelry, er zitten hele leuke tussen.

Foto's en idee: Claire Garland

******

Zojuist heb ik de inschrijvingen voor het Verrassings-abonnement van handgeverfd garen gesloten. We zaten echt bommetje-vol, meer kan ik er niet aan :-)
Uiteraard kun je in de webshop nog steeds strengen bestellen, de winkel ligt ook nog vol. Bovendien hangt het hele huis vol met strengetjes die te drogen hangen voor de Knit en Knot. Dat schoot niet op vandaag buiten. Maar er gaat natuurlijk nog veel meer mee, volgende week! Wat zou je op de stand/kraam willen zien? (eeh, de ruimte is nogal beperkt, hoor!)




10 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. hahaha...ik zie dat jij er meer een konijn in ziet...is ook zo inderdaad...komt ws doordat ik druk met het voorbereiden van de Paasbrunch ben ;);)

      Verwijderen
  2. Waarom zijn er zo veel leuke en bijzondere patronen altijd in het engels......hij is superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super gemaakt hoor. Jammer dat ik niet zo kan breien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schatje! Hij heeft zo'n prachtige uitstraling op het snuitje hè...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. super leuk, wil een patroon bestellen, maar helaas heb ik geen credit card.

    BeantwoordenVerwijderen