Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 10 januari 2018

Mutsen

Sinds een week of 6 is onze webshop www.blij-dat-ik-brei.nl online en met regelmaat verzucht ik dat ik dat véél eerder had moeten doen. Het was een enorme tijdsinvestering maar nu het eenmaal op poten is gezet werkt het toch vaak makkelijker dan mail (wat overigens nog steeds mag hoor!). Natuurlijk ben ik ook al tegen de nodige beperkingen gelopen (niet in het minst tegen mijn eigen digitale onvermogens). Voorraad bijhouden is best een dingetje als er in de winkel ook van alles wordt verkocht. We hebben geen duur digitaal voorraad-systeem en tenslotte probeer ik alles in mijn uppie te behappen. Bovendien staat nog lang niet alles in de webshop - en dat kan ook niet. Ik mag me wel gelukkig prijzen met veelal geduldige klanten die het niet erg vinden om even op de bestelling te moeten wachten tot de wol weer is geleverd.


Omdat het vandaag maar sombertjes buiten is en de lente nog wel even op zich laat wachten breng ik jullie de Mutsen-pagina van onze webshop onder de aandacht! Want die muts konden we nog wel eens nodig hebben de komende tijd:






Je vind de complete pakketjes hier terug. Ze hebben allemaal een Zeeuws tintje. Een heel overzicht met ándere Zeeuwse handwerkideeën vind je hier
Ik duik ondertussen de boekhouding weer in. Noodzakelijk kwaad. Zeggen ze........... 😉.



2 opmerkingen:

  1. Wat goed, die webshop! Want ik woon in België en wil je wel eens komen bezoeken, maar nu ik ook online klant kan worden, ga ik zeker eens kijken! Jammer dat er zoveel gedoe bij komt kijken, maar dat zal wel snel vlotter lopen.
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is vast heel veel werk om een webwinkel in te richten, maar nu heb je een plek waar iedereen van dichtbij en verweg kunnen zien wat je te koop hebt en vanuit hun luie stoel bij je bestellen.
    Jouw webshop ziet er mooi uit.
    Voor bloggers worden wel eens bijeenkomsten georganiseerd om elkaar te zien en te spreken over onze hobbies.
    Zo'n Meet-en- Greet zou er ook voor handwerkwinkels moeten komen. Dan kun je over alle ins en outs van het werk spreken en van elkaar de handige trucs leren. Want er zijn vast al mensen die jou zijn voorgegaan en iets slims hebben bedacht of gemaakt voor het handig bijhouden van de voorraad zonder dat het bergen geld kost. Bestaat zoiets nog niet, vraag dan eens bij collega's of je gezamenlijk zoiets kunt organiseren. In andere sectoren hebben ze ook van dit soort ondernemersbijeenkomsten om elkaar te helpen, ondersteunen en wijzer van elkaar te worden.

    Groetjes en veel succes met de (web)verkoop, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen