Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 20 januari 2018

Haakgeluk

Daar zitten ze dan parmantig op een rijtje:


Dit zijn de schattige ontwerpen van Francis Sinke van het blog Haak-gelukjes. Ik heb al vaker over de knuffeltjes geblogd. Het leuke van deze groep is dat ze van verschillende garens zijn gehaakt. De patronen zijn geschreven met Softfun/Miami maar uiteraard kun je de knuffels ook van gewone katoen (Koos Kat), Stone Washed (Madelein Konijn), of Cosy Fine (Gertie Geit) haken. Elk garen heeft zijn eigen charme en uitstraling.

De nieuwste creatie is Zoë. Je kunt alle Nederlandse patronen kopen via het blog Haak-gelukjes en via Facebook.


De Slaap-Aapjes zijn ook heel leuk:


en deze schattige Anna Alpaca is ook niet te weerstaan!


Wil je de vriendjes (en uitgevoerd in verschillende garensoorten) een van dichtbij bekijken? Dit clubje logeert nog even bij ons. Met veel dank aan Fiona die ze allemaal haakte!


Fijn weekend allemaal!



5 opmerkingen:

  1. Oh, wat is dat een leuk stel! Daar krijg ik haak-zin van hoor...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief setje! Ze zien er heel aaibaar uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Is het Fiona van de telmuizen? Of ben ik mis?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Annell Miami is echt mijn favoriete garen voor zachte knuffels en voor baby- en kinderkleertjes. Helaas zijn er heel weinig winkels in Nederland die dat garen verkopen. De wolwinkel waar ik het Miami altijd kocht is vorig jaar gesloten. Scheepjes softfun is toch echt iets minder fijn en de kleuren van Miami zijn ook mooier.
    De Haakgelukjes zijn schattig.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen