Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 6 december 2017

Kerst-special Unicat

Nu kan het wel, toch? Op 6 december de nieuwe Kerst-special van Unicat aankondigen? Sint is inmiddels weer naar Spanje, het carillon speelt vanaf vandaag alleen nog maar Kerstliedjes en ik popel om jullie deze prachtige kleur te kunnen laten zien!



Wat een schitterende winterkleuren zijn dit. Blauwachtige groenen die doen denken aan naaldbomen in de winter, verlopend via paars naar bessenkleuren. Of rode kool, dat past ook goed bij de winter!


Of een prachtige winternacht (fantaseren mág na grijze donkere dagen)


Deze kleur is een éénmalige (op = op) en is daarna niet meer bij te bestellen. Een doos met unicat-bollen is onderweg naar onze winkel (pas vanaf vrijdag leverbaar!) maar deze speciale kleur is al wel te bestellen via onze webshop. Als vanouds een bol van 900 meter € 24,95 (4-draads), genoeg voor een omslagdoek, sjaal of kol. 50% katoen/ 50 % acryl.
De bestellingen worden gedaan in volgorde van binnenkomst .... We sturen de bollen zodra ze hier geleverd zijn. Ophalen in de winkel kan uiteraard ook.
Helaas, alle bollen zijn verkocht!


Wees er snel bij, wie het eerst komt/bestelt.... 






4 opmerkingen:

  1. Oh wat ontzettend mooi. Dat geldt eigenlijk wel voor al die unicat, maar deze is wel heel bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooierd! En de sfeerplaatjes erbij zijn ook al zo prachtig!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige tint garen... M'n handen gaan er van jeuken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super gave kleur.
    Jammer dat hij is uitverkocht
    Hopelijk komt hij later nog een keer in de verkoop

    BeantwoordenVerwijderen