Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 28 september 2017

Viggo

Elk jaar laat ik me er toch door verrassen: het chronische ruimte-gebrek aan het begin van het winter-seizoen. Nog steeds komen er nieuwe draadjes binnen (en afgelopen dinsdag heb ik me wéér laten verleiden). Maar winterdraadjes hebben veel ruimte nodig en zéker als grof, stevig, bulky en XXL erg hip en hot zijn. Dus blijf ik schuiven, passen, meten en af en toe op mijn achterhoofd krabben.

Sommige bolletjes en strengetjes moeten verhuizen, strengen Magic Kette liggen nu hoog en droog bij hun broertjes en zusjes sokkenwol. De nieuwe ton-sûr-ton kleurtjes zijn er extra bijgekomen. Prachtig voor sokken maar ik weet nog wel 100 toepassingen!


Dit is het minst interessant: gewoon vakken vullen (dat stel ik uit tot het laatst...😉)


En deze blijf ik aaien. Af en toe pak ik een bolletje uit het vak om even te kroelen.


En ook hier weer nieuwe aanvullende kleuren, ik zou ze allemaal wel willen gebruiken!


Mijn hoofd tolt er een beetje van (letterlijk want voor het eerst sinds een half jaar zit het niet helemaal zuiver in mijn bol en ben ik bang voor een duizeligheidsaanval). Vanavond maar eens vroeg de koffer opzoeken, dat wil ook wel helpen 😊).

Deze lieve, grappige vleermuis Viggo zag ik vanmiddag bij Chtistel Krukkert. Dit nieuwste patroontje past goed bij het najaar! Je kunt het Nederlandse patroon rechtstreeks kopen op haar website

Viggo (1)

Viggo (3)







1 opmerking:

  1. Oei Jeanet, ik hoop dat die duizeligheidsaanval wegblijft.
    Die vleermuis is echt leuk

    BeantwoordenVerwijderen