Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 11 september 2017

Beurs

Nou, nog heel even dan!
Vandaag eigenlijk geen tijd om te bloggen want ik was de hele dag op de Nederlandse vakbeurs, samen met Jeannette (de Winkel van Jeannette uit Katwijk) en Monique (Wol van Moos uit Fijnaart). Het was lang geleden dat ik daar eens had rondgestruind en het was zoooo de moeite waard.


Struinen tussen de verschillende merken, de mooiste garens, leuke modellen, krenten uit de pap zoeken. Netwerken, lieve, leuke mensen ontmoeten en ontdekken dat er geen groothandel was die tijd verkocht. Mijn hoofd zit vol......


Toen ik thuis kwam heb ik eerst een poosje tegen de muren van de winkel lopen duwen. Helaas, de rek is er wel uit.... dat wordt dus nog wel een dingetje om alles kwijt te kunenn want ik heb nog wel wat moois besteld.
Nu nog even puinruimen thuis, morgen gaan de bestellingen voor jullie op de post.
Welterusten, ik ga dromen van nieuwe projectjes en bolletjes!





5 opmerkingen:

  1. Ik zag je lopen op de beurs, maar ik vond het zo “gek” om je aan te spreken. Inderdaad een hele boel mooie wolletjes op de beurs! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n dagje weg. Je kunt lastig je man in je huiskamer zetten met al zijn apparatuur :-D

    BeantwoordenVerwijderen