Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 2 mei 2017

Here comes the sun.....!

Wat een somberheid buiten he? Hier druilt het al bijna de hele dag. Wel lekker handwerkweer, dat weer wel!😀
Gelukkig weet Annelies ons vandaag op te vrolijken met een zonnige sjaal die de toepasselijke naam Here Comes The Sun heet.


Deze omslagdoek heeft weer een maan-vorm en valt daardoor prachtig om de schouders. Het zonnige geel is perfect voor de zomer.
De omslagdoek is gehaakt van Softfun Denim (5 bollen) met haaknaald 4,5
In onze winkel hangt nu een prachtige lichtblauwe versie:

Dsc_5051_small2 Dsc_5050_small2

Het losse patroon is te koop via Vicarno.com maar ook bij ons is dit leuke patroon te koop bij aanschap van garen. Softfun Denim, effen Softfun maar ook het vergelijkbare Miami is bij ons in heel veel kleuren te koop.

Voor de fans: Here comes the sun!


2 opmerkingen:

 1. wij zitten er ook op te wachten, daarom https://www.youtube.com/watch?v=3-3wLXnLYGQ
  groetjes en tot binnenkort
  Micheline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig hebben we onze handwerkhobbies. Daar komen we de druilerige dagen wel mee door. En eens komt het zonnetje weer te voorschijn. Dat wordt na dat herfstachtige weer extra genieten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...