Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 2 maart 2017

Gebakjes

O, wat is er toch veel leuks te vinden op het net! Het is eigenlijk niet voor te stellen hoe dingen zijn veranderd de laatste 20 jaar. Moesten we het vroeger doen met een enkel handwerk-tijdschrift, een creatieve buurvrouw of de brei- en haakboeken van de wolleveranciers, tegenwoordig vinden we op het internet zooooooveel inspiratie en ideeën!
Zo kun je vanaf morgen weer meedoen met een CrochetAlong bij Grietje Karwietje "Petit Four 2017", misschien deed je al eerder mee met het haken van de kleine gebakjes.
Vanaf morgen vind je weer wekelijks een gratis Nederlands patroontje op dit blog. Steeds krijg je enkele dagen van te voren door welke kleuren katoen je nodig hebt.




Enkele jaren geleden is er ook een serie patroontjes uitgekomen van 17 Petit Fourtjes, deze patroontjes zijn nog steeds te koop via Grietje Karwietje.


En nu snel het Atelier weer aan kant schuiven voor de Brei- en Haakclub van vanavond. Ondertussen heb ik aardig spierpijn van mijn evenwichts-avontuur. Ik heb spieren gebruikt waarvan ik niet wist dat ik ze had... 😕

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je er een blogje over hebt geschreven!
    Ik hoop dat het net zo'n succes mag worden als de vorige keer ^_^

    Groetjes, Grietje

    BeantwoordenVerwijderen