Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 29 maart 2017

Extra kleuren

Twee weken gelden blogde ik over het mooie draadje Sadira. Blijkbaar was niet alleen ik enthousiast want sommige kleuren waren heel snel uitverkocht. Gelukkig kon ik het laatste pakket nog te pakken krijgen en nu zijn alle kleuren weer op voorraad. En ik kreeg er zelfs extra kleuren bij!


Oei, nu wordt het wel lastig kiezen....

Voor het sjaaltje zoals hierboven-onder heb je een bolletje nodig (9,95). Omdat je breit op nld 7 ben je lekker snel klaar. De Nederlandse beschrijving krijg je bij aankoop van een bol.



Een ander patroontje met dit garen - ook gebreid uit  1 bol - is een kol. Deze wordt in het rond gebreid:
Infinity Scarf, S9960 | Schachenmayr:

Het patroon in Engels en Duits vind je hier.

Liever haken? Klik dan naar Jellina

Foto

Afbeeldingsresultaat voor schachenmayr sadira

Dit mutli-kleurig draadje heeft een glittertje. Het bestaat uit 61% katoen, 36% acryl, 3%polyesther. De bollen zijn groot (150 gram/ 225 meter) en kosten 9,95.
Op is op!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten