Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 13 februari 2017

Post!

Dat was aanpoten vandaag! Heel veel Hygge-hygge pakketjes gingen vandaag op de post. Wie zijn bestelde pakketje nog niet ontvangt deze week moet nog heel even wachten. Rond 24 februari komt er nóg meer binnen. Als ik al heel erg heb moeten aanpoten dan moeten ze bij Scheepjes helemaal de klus kwijt zijn..... wat een enthousiasme voor deze CAL!

Nu deze klus (deels) geklaard is maak ik me op voor morgen! Want dan krijg ik nog een Unicat-verrassing binnen en laat ik ook wat nieuwe kleuren zien van de nieuwe bestelling , het is nu te donker om te fotograferen. Hou dit blog in de gaten... 😀. (Want op = op). Wie wil bestellen kan dat doen door te mailen (telefoon is morgen iets minder handig, ben ik bang...)

Om jullie al wat inspiratie te geven (en al die andere handwerkwinkels 😏) alvast een breipatroon!


Deze schitterende omslagdoek is gebreid door Antje Schmidt van de kleur Vintage. De kleurovergangen zijn heel subtiel en het patroon niet moeilijk. Je kunt de Engelse of Duitse beschrijving vinden bij Spining Martha

foto van Antje Schmidt.
foto´s Antje Schmidt

Dit patroon kun je voor allerlei garens gebruiken, pas eventueel je naalddikte aan. 

7 opmerkingen:

  1. je maakt me wel heel nieuwsgierig... Ik ben morgen de hele dag weg dus kan pas in de avond op je blog ben dan vast te laat. Niks erg er komt zoveel moois voorbij dat ik vast een keer iets anders kies bij je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Sjaal, ben verliefd, super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige shawl Jeanet, ik wilde dat ik hem kon breien, te moeilijk voor mij met die kabel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Scheepjescal is nu dus al geslaagd. Het is even een fikse klus, maar ik hoop dat jullie er ook qua verdiensten baat bij hebben.
    Wat een prachtige omslagdoek. Echt een plaatje.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige omslagdoek en dat strikje met knopje, geweldig. Mooie kleuren ook. Groetjes El

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk patroon, heb het al meteen opgeslagen, dankjewel!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen