Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 16 februari 2017

Nostalgie

Een beetje laat vandaag! Vanavond hadden we weer onze gezellige haak- en breiclub dus was ik `onder de pannen´. Ik geniet altijd erg van deze avonden, het is gezellig, ontspannen en er wordt heel wat af gelachen en geklept.

Vandaag een ideetje waar ik een beetje nostalgische gevoelens bij krijg. Jullie hebben/hadden ze vast ook wel: zo´n peutertafeltje en een setje stoeltjes van Ikea. Voor mijn gevoel heb ik ze nog maar net weggedaan (nou, het tafeltje doet elk jaar dienst onder de kerstboom...), maar als ik naar die grote koters van mij kijk moet het toch al een poosje geleden zijn. Nu is een lange bank niet eens genoeg voor zo´n lijf met lange armen en benen!


happy crochet cover

Ik vond dit idee bij Poppycreates.com waar je een Engelse vertaling vindt. Maar als je heel goed kijkt kun je dit zelf ook wel verzinnen. In elk geval goed kijken en voortdurend passen.
Leuk ideetje voor alle kindertjes van nu!

3 opmerkingen:

  1. Bedankt voor het delen van dit idee, ook mijn dochters passen niet meer op zo'n klein setje, maar ik vind het wel leuk om zo'n hoesje op een grotere stoel te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, leuk! Heb id ook dit setje nog staan. Ik gebruik het stoeltje altijd als krukje om mijn dochter in het bovenste bed van het IKEA stapelbed een kus te geven, dat is nl zo verschrikkelijk hoog. Leuk pimpidee om te onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met die hoesjes krijgt het setje net iets meer kleur. Mijn kinderen zijn dit ook ontgroeit, maar het blijft een setje met herinneringen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen