Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 4 februari 2017

Lief!

Vanmorgen hoefde ik niet zo vreselijk vroeg op te staan. Uiteraard werd ik wél vroeg wakker 😉.
Maar de wetenschap dat ik nog niet hóefde op te staan was bijna net zo fijn als uitslapen zelf. Nou ja, om 8 uur is het écht wel tijd om de koffer te verlaten hoor. Maar terwijl ik vanmorgen nog even omdraaide hoorde ik het........ het klonk nog een beetje schor, het was nog niet voluit maar er zat toch echt een vogel zo zijn best te doen om te fluiten. Ik hield bijna mijn adem in om 'm beter te kunnen horen. We gaan de goede kant weer op.....!

Met deze opkikker kon ik de dag beginnen. Vandaag werd ik ook nog een beetje verwend door een paar lieve klanten, een paar goede gesprekken en zo sloot ik de week fijn af. Nog de laatste mailtjes, nog een stukje op het blog en dan sluiten we het werk maar eens af tot maandag.
Uiteraard niet voor ik jullie nog een leuk patroontje heb doorgegeven.

FREE pattern alert! Oh, now this baby knitting pattern set is just too adorable! Download at LoveKnitting:

Het Engelse patroon van dit lieve spencertje vond ik hier. Het is een gratis download maar je moet je wel even registreren (kan via Facebook). Het wordt gebreid met fijne wol (sokkenwol of bijv. de Amore 350) op naalden 3. Er zit een schema/teltekening bij het patroon, je kunt dit uiteraard ook gebruiken voor andere projectjes.  Dit is toch schattig?

Ik wens je een hele fijne zondag!

6 opmerkingen:

  1. Hier zou je of oma voor willen worden of maar weer opnieuw aan kinderen beginnen. Laten we het eerste maar doen want na 26.5 haar gaat de laatste de deur uit en zijn we weer met tweetjes.
    Maar wat een leuk patroontje weer. Prettig weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier zou je of oma voor willen worden of maar weer opnieuw aan kinderen beginnen. Laten we het eerste maar doen want na 26.5 haar gaat de laatste de deur uit en zijn we weer met tweetjes.
    Maar wat een leuk patroontje weer. Prettig weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super schattig!
    Groetjes,
    Akkelien
    (debreimeisjes.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen