Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 23 februari 2017

Bloemen, bloemen

We maken ons op voor een fikse februari-storm. Het wordt buiten al somberder, en de wind giert hier eigenlijk al 2 dagen rond het huis en dat gaat alleen maar meer worden als ik de berichten moet geloven. Na die enkele lente-dag vorige week hoopte ik dat het nooit meer koud en somber zou worden..... mijn hoofd weet beter.
Maar als ik heel goed kijk zie ik gelukkig toch al de eerste tekenen van de lente. Ik verlang naar een tuin vol bloemen (ik ga zo maar eens een flinke bos tulpen halen bij de bloemist), naar de zon op mijn gezicht, naar de geur van verse aardbeien, koffie drinken buiten. Ik verlang naar fietsende mensen in de straat, naar lange lichte avonden, naar de geur van vers omgewoelde klei waar de eerste zaadjes in zijn gevallen. Het duurt nog even.....

Deze vrolijk bloemensjaal van Atty heet Spring is in the Air. Gemaakt van Stone Washed in lichte lentekleuren. Precies wat we nodig hebben!



Op Atty's blog vind je nog 2 andere kleurencombinaties die ook al zo mooi zijn.
Het patroon van deze sjaal kun je kopen via Etsy (Nederlands patroon), de Stone Washed hebben wij 😉.
Liever een ander garen? Kan natuurlijk ook! Er zijn prachtige zomerdraadjes binnen. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie sjaal, zo krijg je al zin in de lente. Zeker nu het buiten zo hard waait en regenachtig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaa ik ook! man man wat kan je somber worden van dat weer. Mooie shawl! <3

    BeantwoordenVerwijderen