Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

vrijdag 27 januari 2017

Voor in de agenda: Brei- en Haakfestival 2017

Zelf denk ik er nog met zoveel plezier aan terug: het Brei- en Haakfestival dat we vorig jaar in juni organiseerden. Was je er ook bij? Hier kun je nog even na-genieten!
Misschien was je er niet ? Dán heb je wat gemist! 😉
Gelukkig doen we het dit jaar nog een keer dunnetjes over:


Dus zet maar in je agenda! Mis het niet....... 😊
Zaterdag 3 juni is de zaterdag van Pinksteren. Misschien een mooie gelegenheid om Zeeland te bezoeken?
Voor wie het vorig jaar gemist heeft:
Op zaterdag 3 juni houden we een gezellig, inspirerend Handwerkfestijn op de Markt in Arnemuiden. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom om samen met andere liefhebbers te haken en te breien, te kletsen, elkaars werk te bewonderen  en ervaringen uit te wisselen. Niets moet, alles mag!

We zetten weer grote tenten op de Markt (je weet maar nooit met ons weertje), maar bij goed weer zitten we natuurlijk in de zon! En weet je wat zo leuk is? Er komen heel veel ontwerpsters en bloggers! De toegang is uiteraard weer gratis.
We zijn nog volop aan het organiseren, plannen, uitnodigen en regelen. Daarom zal ik telkens een berichtje plaatsen over de deelnemers, bloggers, plannen en nog veel meer...

Het Facebook-evenement is al weer aangemaakt, delen en liken mag!

Om alvast één tipje van de sluier op te lichten: Wieke is ook weer van de partij. Ze neemt dit keer het Tunisch Avontuur mee. Bij deze Crochet Along leer je maar liefst 50 verschillende tunische haaksteken. De CAL is vanaf begin januari begonnen en elke week krijg je een nieuw patroontje/steek.
Wil je nog meedoen? Dat kan natuurlijk altijd! Kijk op de website van Wieke hoe je mee kan doen.
Op het Festival kun je je vorderingen delen, vragen stellen en samen haken.


Maar er komen nog veel meer gasten! Binnenkort vertel ik nog meer........blijf het volgen.

Nog even kijken hoe leuk het ook alweer was?? Voorpret!


6 opmerkingen:

 1. nee he dan ben ik op vakantie....tju....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yes, nu kan ik wel komen! Vorig jaar viel het op dezelfde dag als VólKoren en moest ik zingen met ons koor. Maar nu moeten we zondag zingen dus ik ben erbij, hoor. Ik ga mijn (haak)vriendinnen van het koor ook inlichten.

  Groetjes Madhurya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoera ik zet het alvast in mijn agenda hoor :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorig jaar was n feestje...wie weet lukt het me dit jaar ook! Mooi initiatief!
  Groetjes, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was zo ontzettend leuk jeanet, ik zie mezelf nog terug op een foto.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...