Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 31 januari 2017

Denim Tas

Annelies maakte onlangs weer een heel leuk ontwerp, dit maal voor een stevige, ruime tas. Ideaal voor je boodschappen maar zéker ook voor al je creatieve projecten.


De tas is van binnen gevoerd en afgewerkt met leuke details van een oude jeans. Maar je kunt ook zelf leuke zakjes erop haken. Voeren is wel zo verstandig als je wilt dat je tas ongeveer hetzelfde formaat houdt - ook na intensief gebruik 😀.


De tas is gehaakt met 2 x 6 bolletjes Catania Denim maar andere varianten kunnen natuurlijk ook!


Ans maakte een exemplaar dat bij ons in de winkel is te bewonderen. De tas is hier weer iets anders afgewerkt.


Gelukkig word ik altijd uitermate goed ondersteund door mijn lieftallige dochter die nooit last heeft van melige buien. Ze denkt dat ik hiermee de verkoop van het garen en het patroon tot grote hoogten kan brengen....ik denk het ook 😏Dat de foto bewogen is zal je niet verwonderen.....
Afijn, de katoen (2 x 6 bollen Catania Denim of andere katoen) en het patroon is uiteraard weer bij ons te bestellen (zonder het kind).
Het losse patroon kun je kopen via Vicarno.com

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...