Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 29 december 2016

Gezellig!

O wat heerlijk zijn die Handwerkmiddagen, toch! Het was een heerlijke, o-zo-gezellige-middag samen met liefhebbers. Annemarie nam weer een paar mooie foto's, kijk maar mee:

Iedereen nam verschillende projectjes mee, en er werd heel wat kennis en kunde uitgewisseld. Natuurlijk ook lachen, kletsen en van de appeltjes-cake is niets meer overgebleven..... en die schuimpjes waren ook snel verdwenen 😊.


Deze prachtige, royale omslagdoek werd gebreid door Annemarie zelf, gemaakt van een extra grote bol Unicat.

Foto's : Annemarie (op haar blog vind je er nog meer)

Zo maakte ze ook deze prachtige Diamond Diva Shawl van Vicarno, waar nog wat puntjes op de i gezet konden worden. Bij het zien van deze foto ontdekte ik dat ik nog niet over deze prachtige shawl heb geblogd!Bij deze ruime sjaal haak je losse motieven die later aan elkaar worden gehaakt. Ans testte dit patroon en nu hangt dit exemplaar - door chronisch ruimtegebrek in onze winkel - wat oneerbiedig aan onze kantjes-kast.


Ach, en eigenlijk krijgt hij daar behoorlijk veel aandacht en complimentjes! Deze sjaal werd gehaakt van Regia4-tweed (350 gram). Het patroon is los te koop bij Vicarno en ook in onze winkel.Uiteraard kun je ook andere garens gebruiken, zoals de zachte Lace (merino) van Borgo de' Pazzi.
Je kunt ook altijd mailen voor de beschikbare kleuren.


En nu is deze heerlijke middag al weer voorbij, morgen nog even slepen aan stoelen en naaimachines om de winkel weer in oude staat te brengen. En dan is voor mij morgen de laatste werkdag aangebroken! Heb je nog iets nodig dit jaar? 😉 Morgen zijn we open van 10 - 17 uur,  zaterdag gesloten.

3 opmerkingen:

  1. Nee hoor, ik heb niets meer nodig. Mijn wolletjes zijn vandaag aangekomen. Nog een gezellig weekend en ik hoop in het nieuwe jaar weer veel te kunnen genieten van je blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was echt gezellig en super leerzaam! Het lukt nu heel goed om de blokken van de Diva aan elkaar te zetten. Enne, die appelcake was erg lekker :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De foto's zien er leuk uit. Fijne jaarwisseling en een goed 2017

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...