Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 28 november 2016

Sint-cadeautje?

Wie Sinterklaas misschien nog een beetje wil helpen kan eventueel nog kiezen uit de nieuwe lading Unicat die zaterdag op de valreep binnen kwam.
Ik laat jullie de foto's zien, bedenk dat de voorraad beperkt is. Wie het eerst komt/belt/mailt..... 😀.

Ik noem daarbij ook de kleuren van de bollen, soms link ik dan naar een blogpost van mij of anderen om de kleur in een sjaal of omslagdoek te laten zien. Op de foto's zie je veel bollen in tweetallen, ze zijn identiek, maar andersom opgerold. Hier komt-ie:

Foto 1, van links naar rechts: Hartenbreker, Poollicht, Fruity, rood/wit (sorry voor deze fantasieloze naam), en tot slot Drijfhout


 Foto 2: Vintage (heeft in werkelijkheid wel iets meer kleur), Nostalgie, FjordIndian SummerButterfly.

Foto 3: EucalyptusIerland en de twee toppers: Denim Sanddorn en Rafiki (ook hier). Deze kleuren zijn in werkelijkheid veel mooier/dieper van kleur. 

Foto 4: (hiervan heb ik er maar 1): Steen, LaguneSedumFluorit en de allerlaatste Vuurvogel (iemand heeft 'm niet opgehaald).

Nog een nieuw ideetje voor zo'n bol? Deze Byzantium-shawl is een beauty!Deze maan-vormige omslagdoek in een ontwerp van Annelies/Vicarno en valt prachtig om de schouders. Het ontwerp heet Byzantium en het patroon is bij Vicarno te koop. Uiteraard ook weer bij ons in de winkel.

Byzantium Shawl Annelies Baes Vicarno

Mocht je niemand kunnen plezieren met een bol unicat of kun je niet kiezen uit deze kleuren? Dan is een cadeaubon van onze winkel wellicht ook een idee? Mail maar even voor informatie!

O ja, en vergeet niet: a.s. woensdag zijn we een dagje gesloten.
1 opmerking:

  1. Heb keuze gemaakt ...Eucalyptus, denim sanddom, Rafiki en Steen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...