Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 20 oktober 2016

Simpel

Aaaaarghh! Op een of andere manier is het altijd rennen geblazen als ik een dagje weg ga. Dus een kort blogje, hoor. Met een simpel maar o-zo-leuk-idee. Voor het geval je hoofd te vol is voor ingewikkelde dingen (hé, wat voor mij!) of je begint net met breien....

Foto's en idee: Maker-Land

Een eenvoudige ribbelsjaal van een beetje grove wol (schiet lekker op). 2 felgekleurde pomponnetjes eraan en zo heb je een hele leuke sjaal.
Het patroon vind je hier. Dit Engelstalige blog staat vol leuke dingen die niet al te moeilijk zijn, vooral voor kinderen.

Ik ga de laatste dingen nog even regelen voor de breiclub vanavond, morgen weer vroeg op om naar de Breidagen in Zwolle. Wordt vervolgd...... :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten