Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 27 oktober 2016

Jip by Jan omslagdoek

Wat was het grauw en grijs vanmorgen! Tijd voor wat vrolijkheid :-)
Want vrolijk word je wel van deze leuke omslagdoeken, ontworpen door Janneke Assink van Jip By Jan

Image result for omslagdoek jip by jan Image result for omslagdoek jip by jan

Je kunt deze omslagdoek op verschillende manieren dragen. 
Het leuke is dat er complete pakketten zijn gemaakt met daarin genoeg garen (9 bollen van het zachte By Claire 2/Soft Mix), houtje-touwtje-sluiting, knopen en uiteraard de beschrijving. De pakketten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen.

Image result for omslagdoek jip by jan

Image result for omslagdoek jip by jan

Image result for omslagdoek jip by jan
De complete pakketten kosten € 39,95 en zijn in alle kleuren bij ons verkrijgbaar. 

2 opmerkingen:

  1. Een vrolijke omslagdoek. Handig dat in het pakket ook aan de details is gedacht.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...