Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 25 oktober 2016

Deken in Ajour

Héérlijk he, die Herfst? ´s Morgens en ´s avonds soms heel frisjes, maar overdag héérlijk weer. Hier in het Zuiden is het deze week Herfstvakantie en het is prachtig weer om er op uit te trekken. Veel mensen weten onze provincie weer te vinden, er zijn echt heel veel toeristen op de been.

Wat is er fijner dan na een dag buiten ´s avonds op de bank te kruipen met een heerlijk dekentje?
Dit is weer een prachtig patroon voor een gebreide versie:


Je kunt het gratis Nederlandse patroon terugvinden op Craftkitchen. Je vindt op de website een link naar het patroon. Deze ajoursteek ziet er ingewikkelder uit dan het is. Uiteraard kun je deze steek ook gebruiken voor sjaals e.d.


Ik stort me vanavond nog even op de bestellingen! Morgen staat het restant weer in de winkel :-)


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...