Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 30 augustus 2016

WildFlower

Dat Zeeland een hele vruchtbare bodem heeft wisten jullie natuurlijk al! En blijkbaar is de zon en frisse zeelucht heel goed voor de creativiteit want heel graag laat ik jullie een sjaal zien van Jorina - provinciegenoot natuurlijk - een vrolijke meid met dito ontwerpen! Ze maakt de mooiste dingen in vrolijke kleuren, en nu heeft ze van deze sjaal WildFlower een patroon gemaakt.



Zo hou je de zomer nog even vast! De sjaal is ca. 165 x 50 cm, gehaakt met 9 bolletjes Scheepjes Sunkissed (100 % katoen). Uiteraard kun je de sjaal ook nog groter maken.
Je kunt het uitgebreide, Nederlandstalige patroon kopen via Etsy
Wat ben ik gelukkig met zoveel creatieve mensen in de buurt!


Wil je Jorina volgen? Op Instagram volg je Jorina hier, en ook op Facebook kun je haar vinden.
Ik hoop dat er nog veel meer leuke ontwerpen volgen!

3 opmerkingen:

  1. Oh mooi! Ik kan me deze sjaal ook helemaal voorstellen in herfsttinten ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vrolijke sjaal. Het straalt helemaal zomer in Zeeland uit.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Of in pasteltintjes.... Wat een leuk ontwerp, snel even op haar Facebookpagina kijken..

    BeantwoordenVerwijderen