Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 27 juni 2016

Maandag

Het is maandag en voor de verandering regent het maar weer eens....
Het geeft wel een beetje weer hoe ik me voel - treurig en een beetje kater-achtig. We hebben de beelden van zaterdag weer enkele keren afgespeeld (ook i.v.m. de aangifte die we hebben gedaan) en daar word ik niet vrolijk van, er blijkt meer in de tas gestopt dan we al dachten! Wel bedankt voor het delen en de support - tot op heden zijn de spullen nog niet terug. morgen hebben we weer contact met de politie.

Ik heb maar een vrolijk ideetje opgezocht! Misschien helpt het :-)



Hoe lief is dit roosje! Een enkeling of een heleboel bij elkaar - je kunt kiezen. Je vindt de beschrijving bij MyPicot. In het Engels, maar met heel veel foto's. Je kunt uiteraard ook hele andere kleuren-combi's kiezen:



21 opmerkingen:

  1. Wat een lief bloemetje! Heel veel succes met het verwerken van de kater. Ik hoop dat de dievegge gepakt wordt, want wat een nare rotstreek heeft die jullie geleverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jee. Inderdaad regen helpt niet echt. Maar de roosjes zijn wel heel lief, net als jullie. Succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig! Dank je wel voor weer een heel leuk ideetje!
    Groetjes uit Sneek, waar het ook al vanaf een uur of tien regent....
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoop dat de politie het besluit neemt de dievegge On-line te zetten. De roosjes blijven in elk geval bloeien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knap dat je op deze trieste dag ons zulke leuke roosjes laat zien.
    Hopelijk dat deze dame herkend wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Jeanet, ik weet hoe je voelt! Eind vorig jaar kwam er bij ons ook een 'Noro-fan'op bezoek en er zijn maar liefst 3 afgewerkte stukken verdwenen. Spijtig genoeg hebben we geen camerabeelden...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn dat je weer een mooie blog hebt geschreven. Laat je niet klein krijgen door een vervelend mens. Blijf wie je bent dat geeft ons zoveel vreugde. Liefs van Clasien.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit zijn inderdaad schattige roosjes. Even de zinnen verzetten na die domper van gister. Zo brutaal als dieven te werk gaan. Je zou van verontwaardiging uit elkaar kunnen ploffen! Ik hoop dat er nog iets goeds uit voortkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De regen past bij het nare gevoel dat jullie terecht hebben overgehouden na de diefstal. Ik hoop dat de dief wordt gepakt nu ze niets van zich heeft laten horen na haar brutale diefstal.
    Goed idee om je gedachten waat te verzetten met mooi haakwerk. Deze ingehaakte roosjes zien er lief uit.

    Groetjes en sterkte, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat jammer zo'n akelig eind van een leuke dag. Ik hoop dat het goed af gaat lopen. Fijne dag en geniet vandaag extra van leuke dingen, groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een vrolijke roosjes om je dag mee te kleuren. Een hele tuin vol wens ik er voor jou. Zodat de grauwe gedachten wat opzij schuiven.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een vrolijke roosjes om je dag mee te kleuren. Een hele tuin vol wens ik er voor jou. Zodat de grauwe gedachten wat opzij schuiven.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik blijf erbij, ik vind jouw reactie zo goed! Eerlijkheid duurt het langst dus het komt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hopelijk krijgen je toch nog je spullen terug. Wat ontzettend akelig.
    Wat heb je weer een super leuke inspiratie. Echt heel gaaf. Leuk ook voor een kussen ofzo. :-). Fijne avond.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg mooi deze bloemetje! Op die site hebben ze ook vlindertjes staan. Die het ik laatst gemaakt. Met de foto's erbij was het heel goed te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Uwielbiam tu zaglądać bo zawsze jestem mile zaskoczona ! Podziwiam i pozdrawiam cieplutko <3

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik zou zeker de politie in schakelen, hoewel het moeilijk zal zijn om de dievegge te vinden. Schandalig zoals hardwerkende, lieve mensen bedonderd worden. Hartelijke groeten, beerta.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zou zeker de politie in schakelen, hoewel het moeilijk zal zijn om de dievegge te vinden. Schandalig zoals hardwerkende, lieve mensen bedonderd worden. Hartelijke groeten, beerta.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Jeetje zeg, ik las het bericht van de diefstal... wat een streek is dat (en er ook nog zo bij glimlachen ook)! Ik hoop dat de mevrouw zich meldt of gevonden wordt!

    BeantwoordenVerwijderen