Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 1 juni 2016

Lekker

Natuurlijk wil ik jullie een beetje lekker maken voor a.s. zaterdag :-)
Dachten we dat de tassen wel klaar en gevuld waren.... nou, we hebben ons wel vergist! Morgen gaan we nog een rondje langs alle tassen want er moeten nog een paar dingen bij...


Naast verschillende leveranciers hebben ook de lokale ondernemers nog een bijdrage geleverd. Zéker even langslopen zaterdag!
Vandaag deed Ali nog wat boodschappen, stel je voor dat jullie dorst hebben zaterdag van al dag kletsen, haken en breien. De héle familie is in touw om jullie zaterdag op jullie wenken te bedienen!


Vanaf morgen kan Ali niet meer werken, het atelier moet weer aan kant gesleept worden. Tenslotte moeten we vrijdag wel plek hebben voor de workshop Fair Isle  van Wieke. 


Proefbolletjes zijn gedraaid van de Pima, kunnen jullie zaterdag een uit proberen. En ik beloof dat er nog nieuwe kwaliteiten bij zijn. 


Deze strengen hingen maandag nog te drogen in Italië, en mij is beloofd dat ze zaterdag bij ons zijn! Verser kan niet :-) Yep! Da´s die mooie Jeanskleur!!!

 

Nog gauw deze kussens gevuld en afgewerkt. Tenslotte moeten jullie wel geïnspireerd worden :-) 


Koffiezetapparaten zijn afgeleverd, planning gemaakt, de vlaggetjes liggen klaar, nog even aftellen...
Rest ons nog even te duimen voor droog weer en hopen dat mijn bolletje het houdt (da´s nog wel een dingetje). Maar maakt niet uit, het legertje vrijwilligers staat al klaar om het over te nemen! 
Nog 3 nachtjes slapen....


14 opmerkingen:

  1. Ik krijg er zin in!
    Tot zaterdag!

    Liefs Octavia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super ziet alles er al uit...tsjonge, wat een voorbereiding!! Eh..ik lees alleen nergens iets over een bijdrage...of ben ik zo afgeleid door alle mooie (kwijl) wolletjes?? Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Petra, Het kost niets... maar er staat een pot voor een vrijwillige bijdrage. Tot zaterdag!

      Verwijderen
    2. Maak nog maar even veel reclame voor die pot ;) Want je (jullie) doen zóveel Jeanet...dan is het leuk als de kosten samen gedragen worden toch? Tot zaterdag!

      Verwijderen
  3. Oh, dat ziet er inderdaad weer heel goed uit! Ik tel de dagen echt af, ben heel benieuwd om dit te kunnen en mogen beleven, zal Wieke en Jellina live ontmoeten!!! En misschien nog veel leuke mensen, ga zeker bij je langskomen Jeanet, die jeanskleurige wol ziet er weer geweldig uit en je kussens zijn nog net op tijd klaar, wat een drukte!!! En die pot goed in het zicht zetten zodat iedereen wat kan doneren.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Let op je eigen bolletje; dat is toch verreweg het belangrijkst.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjonge Jeanet, jij mag zeker blij en trots zijn op je gezin die je zo goed steunt en bijstaat. Maar ook op jezelf, om wat je allemaal organiseert.
    Helaas helaas kan ik er niet bij zijn, maar ik wens je wel een super leuke en stralende dag.

    Greetz

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tjonge Jeanet, jij mag zeker blij en trots zijn op je gezin die je zo goed steunt en bijstaat. Maar ook op jezelf, om wat je allemaal organiseert.
    Helaas helaas kan ik er niet bij zijn, maar ik wens je wel een super leuke en stralende dag.

    Greetz

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt allemaal heel verleidelijk. Wat jammer dat je niet in de buurt hier woont! Heel veel succes en plezier (en doe voorzichtig met jezelf)
    groetjes, Annasoer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jeetje, ik vond het al jammer dat ik er niet bij kan zijn zaterdag (ivm Middelburg VólKoren) maar ik ga echt iets missen,zie ik. Ik wens jou heel veel succes -ook met je eigen bolletje- en veel plezier zaterdag.
    Groetjes Madhurya

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het lijkt me heel erg leuk en gezellig. Ik kom zaterdag wat inspiratie opdoen! Ik heb er zin in.
    Fantastisch dat je het zo groots aanpakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. eigenlijk had ik nog een ideetje, misschien iets voor de volgende keer
    ik ga achterlatertjes meebrengen, weet nog niet waar ik ze zal achterlaten maar in ieder geval in Arnemuiden
    misschien kan je voor de volgende keer een oproep doen en deze dan mee in die tassen te doen, ik zou in ieder geval benieuwd zijn wat je zou binnenkrijgen, groetjes en tot zaterdag
    Micheline

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heb er reuze veel zin hoor. We komen vroeg zodat we alles kunnen bekijken en zo :-)

    BeantwoordenVerwijderen